A Kétfakúak csatlakoznak!

A Kétfarkúak csatlakoznak!

Beindult a választási matek. A demokratikus ellenzék csodafegyvere ezúttal a koordinált indulás, azaz nem „föntről lefelé”, hanem „lentről fölfelé” igyekeznek megállapodni az együttműködésről. A tervezett megállapodásról az MKKP rövid közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe.-írja a hvg.hu

 

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt támogatja a koordinált jelöltállítást az egyéni választási körzetekben. Beláttuk, hogy csak akkor nyerhetünk, ha összefogunk és egyetlen ellenzéki jelölt indul minden körzetben.

Belátjuk azt is, hogy a szavazatok szétforgácsolódásának elkerülése érdekében nekünk is szerepet kell vállalnunk ebben. Ezért jelöltjeink hajlandóak az ellenzék képviseletében az egyéni választókerületekben elindulni, ennek azonban az a feltétele, ha a többiek nem indulnak.

Reméljük, konstruktív javaslatunk megértésre és kedvező fogadtatásra talál.

 

Kovács Gergely, pártelnök

Kapcsolódó cikkek

Bíró Ica kilakoltatása kapcsán…

O.L.K.T.

Karácsony Gergely: “Állítsuk meg Semjén Zsoltot!’

Rubóczki Tamás

Na! Ki a Király?…(és ki a paraszt? :D )

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!