A KDNP-s szócső még kérdőre vonja Hadházy Ákost?!

A Fidesz és a KDNP felszólítja Hadházy Ákost:

tegye világossá, hová kerültek a magyar emberek azon adatai, amelyeket az általa szervezett aláírásgyűjtés során szereztek meg

– jelentette ki a KDNP frakciószóvivője csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Nacsa Lőrinc úgy vélekedett, a független országgyűlési képviselő lapít és érdemben nem képes reagálni a felmerült aggályokra. Egyre erősebb ugyanis a gyanú, hogy nem aláírásgyűjtésről, hanem “valami egészen másról van szó” – tette hozzá a kormánypártok nevében nyilatkozó politikus.

Emlékeztetett arra, hogy Hadházy Ákos, a baloldali pártokkal, különösen a szocialistákkal és a Momentummal együttműködve, több százezer magyar adatait szerezte meg az európai uniós ügyészséghez csatlakozást sürgető aláírásgyűjtés során.

A Fidesz-KDNP felszólítja Hadházyt: adjon egyenes választ arra, hogy valójában kik kezelik a magyar emberek adatait. Ne titkolja tovább, hogy miért egy zavaros hátterű külföldi adatkezelőnek továbbították az adatokat! – mondta Nacsa Lőrinc. Hozzátette, válaszoljon arra is, hogy milyen céllal bízták a cégre az adatfeldolgozást és esetleg “milyen piszkos munkát bíztak még rájuk.” Továbbá várják a választ arra is:

hogyan fordulhatott elő, hogy nem is kötöttek szerződést a külföldi adatkezelő céggel

– mondta.

Kapcsolódó cikkek

És jönnek, ha kell!

O.L.K.T.

ATV HÍRADÓ

O.L.K.T.

Rogán államtitkára megmutatta, mennyire szánalmas a Fidesz, ha sarokba szorítják

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!