A hét vicce: Hiába: a kampány az kampány, avatni pedig kell…

0

Rossz a cím. Mert ez nem vicc. Tényleg ez történt. Az ember esze megáll.

Földutat már avattak, de zászlótartót még nem…

A Fidesz ózdi polgármester-jelöltje Eke István és a volt fideszes polgármester Fürjes Pál, a szintén  fideszes Obbágy Csaba(Fürjes volt alpolgármestere) képviselői területén avatott fel egy zászlótartót.
Az ózdi Fidesz “közösségi összefogásból megvalósuló projektnek” nevezi, ezt az akciót, amely kb. 5-10 ezer forint költségből, de nagy szemfényvesztés közepette valósítottak meg.
Mindehhez nagyon úgy tűnik papot hívtak, tűzoltóautót szerveztek, kivezényelték az  ottani KDNP-s és fideszes egyházközösségi tagokat, a peremkerületi óvoda vezetőjét  és egy misét is rögtönöztek az utcán.
Forrás és a teljes cikk:http://3600.hu/2019/08/itt-kell-lenned-hogy-elhidd-par-ezer-forintos-zaszlotartot-avattak-az-ozdi-fideszesek-mutatjuk/
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!