A halott sógornőmet kerestem.Borzalmas állapotok a hullaházban! (Videó)

0

Zsákokban felhalmozott szemetet, irdatlan koszt, több száz rovartetemet talált az omladozó falú csibráki halottasházban egy elhunyt rokona. A nő sógornője holttestét ment megnézni, amikor felfedezte a szörnyű állapotokat. Például azt, hogy már a halotthűtő se működik – írja a 444.

A nő a Tolnatáj Televízió híradójának számolt be a borzalmas körülményekről, testvére, az áldozat férje ezután hívta a temetkezési vállalkozót, aki elszállította a holttestet, a nő pedig felkereste a polgármestert. – Akitől megkaptam, hogy mit keresek én a hullaházban. Hát én nem tudom, mit hitt, mit keresek.

A halott sógornőmet kerestem

– mesélte. A nő pénteken bejelentést tett az ÁNTSZ-nél, ott jegyzőkönyvet vettek fel. A polgármester csak ezután vezényelte ki a közmunkásokat, hogy takarítsák ki a horrorhalottasházat. 

Az elhunyt nő férjét nagyon megviselte az eset. – Így meggyalázni egy a halottat… – mondta sírva a kamerába. A Tolnatáj TV többszöri próbálkozása ellenére sem tudta elérni a 295 lakosú falu (független) polgármesterét.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!