A győri értelmiségiek Borkai távozását követelik!

Különböző akciókat helyeztek kilátásba, ha nem mond le a “fideszes” polgármester.

Aláírásgyűjtésbe kezdtek győri értelmiségiek Borkai Zsolt polgármester lemondását követelve – írja az Index. A magukat győri, haza- és városszerető polgárokként definiáló értelmiségiek szerint

“Borkai Zsolt polgár-mester és szűk klikkje méltatlan magatartásával súlyos morális válságot idézett elő a polgárok széles körében.”

Azt is hozzátették, hogy

“megtépázták Városunk hírnevét, rombolják közösségeinket, nevetségessé teszik az ország és a világ előtt azokat az értékeket, amikért hosszú évek óta küzdünk, dolgozunk, és amikre büszkék vagyunk.”

A petíció aláírói azt írják, ha Borkai Zsolt nem mond le, akkor különféle akciókkal nem engedik, hogy feledésbe merüljenek

“az elkövetett bűnök, városunk és polgártársaink megaláztatása!”

Az aláírók között van egyetemi professzor, médiaszakember, színész, vállalkozó, jogász és építész is.

Mint ismert, Borkai Zsoltról a választás előtt egy blogon jelentek meg felvételek, amelyeken a polgármester egy szexuális aktus közben látható egy jachton, ez pedig ráirányította a figyelmet Borkai és ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán több korábbi korrupciógyanús ügyletére is.
Borkait azóta újra polgármesternek választották, majd kilépett a Fideszből.

Kapcsolódó cikkek

Tasnádi Péter: Igazságtalanság

O.L.K.T.

Ebbe a köpönyegforgatásba Orbán belebukik?!

Rubóczki Tamás

Bödőcs megcsinálta Áder János ibizai videóját

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!