A franciaországi muszlimok is beszállnának a Notre Dame újjáépítésébe.

0

Kíváncsiak lennénk, keresztények mikor szállnának be egy muszlim mecset építésébe. Orbán Viktor pedig akkor tarthatná őket ott, ahol élnek, ha a mecseteiket állítaná helyre.

Nagyon szeretnének már a “keresztény Európa” fasiszta védelmezői egy jó kis menekülthullámot vagy még inkább egy muszlim terrortámadást. Mindent meg is tesznek érte, és ha nem lesz magától, lassan attól kell tartani, hogy ők maguk csinálnak egyet. nagy a szomorúság és a csalódás, hogy nem muszlimok gyújtották fel a Notre Dame-ot, hanem a felújítás során keletkezett a tűz valamilyen mulasztás nyomán. Nagyon szeretnék, ha ez a tűz azt jelentené, hogy a muszlimok már a keresztény templomokat égetik.

A náci propaganda mindig az elmebetegség kategóriájába tartozott, de a hazugság mindig hatékonyabban terjedt, mint az igazság. Azért, mert a földön alapvetően a hazugság az úr, evilág fejedelme éppen a hazugság atyja. Őt szolgálják a “keresztény kultúra” úgynevezett védelmezői.

Tombolnak az álhírek, a hamis próféciák, az összeesküvés-elméletek, a gyűlöletpropaganda, némi derűre csak az ad okot ebben a nagy fasiszta erőlködésben, hogy a volt III/III-as Morvay Péter, Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkészének ügynöke miután végigtúrta az internetet, mivel tudná ezt a tűzvédelmi balesetet a muszlimokhoz kötni, az álhírgyártó és műferdítő megtalált egy 2016-os hírt, amikor az Iszlám Állam akarta felrobbantani a Notre Dame-ot, mégpedig egy autóból származó üzemanyaggal. Íme, megvan a muszlim szál, csak egy kicsit sok idő kellett, míg az üzemanyag lángra kapott.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!