A fideszesek a börtönnel játszanak

0

Ott kell lenni ötvenezer embernek a Kunigunda útján az állami média előtt, az pedig az ellenzéki politikusok felelőssége, hogy ezt összehozzák – erről beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Hadházy Ákos. A politikus szerint ugyanis a „kormánypropagandát le kell győzni”. A parlamentben rendszeresen táblákat felmutató képviselő beszélt arról is, hogy milyen nyomásgyakorlásra van szerinte szükség, hogyan kellene viselkednie az ellenzéknek az Országgyűlésben, húz-e valamelyik párthoz, illetve mit gondol az egy lista-két lista vitáról.

Az egykoron a Fideszt, majd az LMP-t is megjárt, jelenleg független országgyűlési képviselő az utóbbi időben azzal kerül be a hírekbe, hogy különféle táblákat mutat fel a parlamentben, majd emiatt jelentős bírságot kap. Többek között erről is kérdeztük a Magyar Hang legfrissebb számában megjelent interjúban.

– Alaptézis, hogy nincs olyan kormány, amelyre ne lehetne eredményesen nyomást gyakorolni, de minél erősebb és erőszakosabb, annál erősebb és erőszakosabb nyomásgyakorlás kell. Szerencsére most még erőszakra nincs szükség – mondta Hadházy Ákos annak kapcsán, hogy milyen irányba kell szerinte mennie az ellenzéknek.

Forrás magyarhang.org