A fideszes szennymédia a Lokál, totál hülyét csinál magából!

Az ingyenesen terjesztett kormánypárti lap címlapján öles betűkkel ordít, hogy

“Karácsony diktátorként be akarja tiltani a Lokált”.

Egy pillanat alatt lett diktátor a papíráru – mert újságnak azért nem nevezném – címlapján az új budapesti főpolgármester, akiről ráadásul a Lokál azt is tudni véli, hogy példátlan támadást indított a sajtószabadság ellen.

Karácsony Gergely valóban jelezte: lehetőségeihez mérten akadályozni fogja a Lokál megjelenését, hogy a főváros közterületein ne lehessen hazugságokat terjeszteni.

A főpolgármester szavait alátámasztja, hogy a Lokál lassan külön rovatot indíthatna a helyreigazításoknak, annyiszor kötelezik ilyesmire a bíróságok.

Egyébként korábban a hvg.hu alaposan megvizsgálta a szóban forgó – kormányzati tulajdonban lévő, egykor Habony Árpád által gründolt – papíripari terméket, és a 16 oldalas lapszám 15 oldalán talált hirdetést, amelyek közül 13 állami cég, vagy közvetlenül az állam hirdetése volt.

Arra az állításra, hogy az új főpolgármester el akarja hallgattatni azokat, akik másként látják a világot, Karácsony Gergely a Facebookon adott választ:

„Sajtószabályozás ügyében én leginkább Deák Ferenccel értek egyet. Legyen egy sor a törvény: hazudni nem szabad. Na, ennek a törvénynek a Lokál biztosan nem felelne meg. Ennek ellenére természetesen nem tudom és nem is akarom betiltani. De azt nem hagyom, hogy a főváros asszisztáljon a gyűlöletkeltő hazugságaik terjesztéséhez!”

(olkt.hu)

Kapcsolódó cikkek

Rendkívüli: Eltűnt a pénz a CIB bankosok számlájáról!

Rubóczki Tamás

Manfred Weber szép kis KO-t adott Orbánnak – “Nincs helye a Fidesznek a néppártban!”

O.L.K.T.

A Fidesz kettős mércéjéről Hadházy és a kormánypárti képviselők büntetése kapcsán.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!