A fideszes megmondóbohóc szerint nincs polgármesterváltó hangulat az országban

Nincs se kormányváltó, se polgármesterváltó hangulat az országban a felmérések alapján – mondta Deák Dániel, XXI. Század Intézet elemzője hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.
Az elemző ezzel összefüggésben arról is beszélt, hogy hiányzik a bizonytalan vagy kevésbé aktív választók mobilizálásához szükséges erő az ellenzéki térfélen.

Budapesten nagy az esélye annak, hogy Tarlós István főpolgármester óriási fölénnyel megnyeri a választást, és a huszonhárom kerület túlnyomó többségében is Fidesz-KDNP-s polgármester marad – értékelt a Deák Dániel.

Emlékeztetett: 2014-ben hat fővárosi kerületben győzött ellenzéki jelölt.

Megjegyezte, még az ellenzéki szimpatizánsok jelentős része is elégedett Tarlós István főpolgármester munkájával, ugyanakkor Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltről még az ellenzéki szavazók többsége is azt tartja, hogy alkalmatlan a főváros vezetésére.

Ha továbbra is a 2014-es értékekhez hasonló marad a önkormányzati választás, akkor a Fidesz-KDNP ismét választási győzelmet fog aratni.

Kapcsolódó cikkek

A Fidesz elintézi, hogy nem lehet többé ételt osztani a rászorulóknak!

Rubóczki Tamás

Közös polgármesterjelöltet indít az összellenzék Győrben!

O.L.K.T.

13 milliárdos fizetési felszólítást hoztam Tiborcz Istvánnak, Orbán vejének+ VIDEÓ

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!