A fideszes képviselő parkolóátadására a falu összes gyereke „kíváncsi volt”

Boldog Istvánról, a fideszes „szuperbetyárról” néhányszor már megemlékeztünk, mert a kétpói politikus vérbeli átadóművész. Elég csak felidéznünk azt a forró nyári napot, amikor a Coca-Colát bojkottáló fideszes öt embert hívott magával Öcsödre egy csatorna átadására.Boldog most Cserekszőlő községben igyekezett megdönteni saját átadási pályacsúcsát. Príma galéria is készült arról, hogy a szuperbetyár átadott a faluban egy parkolót.

Az 56 férőhelyes parkoló átadásához eggyel kevesebb ember kellett, mint az öcsödi csatornáéhoz. Viszont a fenti kép tanúsága szerint nem volt élő gyerek a 2260 lelket számláló faluban, aki ne lett volna ott a jeles eseményen.

A borítóképen láthatjuk, hogy egy kisfiú még trombitaszóval is köszöntötte a parkolót.

Kiemelt kép: Boldog István / Facebook/https://24.hu/belfold/2019/09/17/boldog-istvan-cserkeszolo-parkolo-atadas-szuperbetyar/

Kapcsolódó cikkek

Havas Henrik nem beszélhetett Rogán luxustáskájáról az ATV-ben, nehogy rosszul járjon a csatorna

O.L.K.T.

olkt.hu: A nap legfontosabb hírei röviden (36. rész)

O.L.K.T.

Juszt László: Mi történik Orbán csúnya bukása után?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!