A Fidesz elismerte, hogy ellopták az EU-s pénzt!

Egy nappal azután, hogy a volt finn nagykövet kijelentette, Magyarország az egyik legkorruptabb uniós ország, a magyar kormány mintha csak ezt akarta volna megerősíteni a mostani lépésével- derül ki Dobrev Klára a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjének közleményéből.

A hírek szerint ugyanis a pályázati pénzekkel kapcsolatos gyanús számlákat, amelyekről hamar kiderülne, hogy korrupció miatt Brüsszel nem fogja őket kifizetni, a kormány már el sem küldi, inkább kifizeti a pályázatokat magyar állami pénzből.

Ide jutottunk:

“a Fidesz tudja, hogy az EU-ban már védhetetlen ennyi gazemberség, ezért inkább közvetlenül a magyarok adóforintjait lopják el, hogy legalább az újabb európai nyomozásokat elkerüljék.”

– mondta Dobrev Klára.

Majd hozzátette:

“A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz már be se meri küldeni a lopott lovékról a számlát az EU-nak, hanem azt a magyar államkaszából csengetik ki inkább, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa:

“ők is tudják, hogy védhetetlen már a lopásuk!”

Kapcsolódó cikkek

Orbánt keményen kiosztják a kommentelők.

H Miklós

Magyar biorobot. VIDEÓ

O.L.K.T.

Fidesz: Undorítóak Gyurcsányék

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!