A Fidelitas kirúgatná a tüntetésen felszólaló félegyházi gimnazista lányt

Facebookon üzent a kiskunfélegyházi Fidelitas a Móra Ferenc Gimnáziumnak, hogy azonnal rúgják ki Nagy Blankát, a tüntetéseken felszólaló 19 éves diáklányt. Nem tetszett nekik Nagy Blanka „retorikai stílusa”.

Nagy Blanka még az egyik decemberi, kecskeméti tüntetésen elmondott dühös beszédével hívta fel magára a figyelmet, amelyben „undorító, alattomos ocsmány és fertőző járványnak” nevezte a Fideszt, majd megszólította Áder Jánost és a fideszes képviselőket is.

Most a Erdei József, a Fidelitas kiskunfélegyházi csoportjának elnöke a Minden Szó nyílt leveléhez csatlakozva követeli, hogy a Móra Ferenc Gimnázium azonnal távolítsa el Nagy Blankát az iskolából.

“Tisztelt Sinkó Edit Igazgató Asszony!” – már maga címzés is helytelen, hiszen pont a Fidesz miatt 1 éve, 20 hónapja, 87 hete és 611 napja nincs igazgató az intézményben. (Az oktatásért felelős miniszter folyamatosan elutasítja a képviselő-testület, a tantestület és a szülők által támogatott igazgatójelöltet. – a szerk.)

Kérdés, ha ennyire érzékenyek a fidelitasos fiúk, akkor miért nem szólaltak fel mikor a Fidesz ötös számú párttagkönyvének birtokosa, Bayer Zsolt a televízió élő műsorában káromkodáscunamit zúdított a nézőkre vagy az országgyűlés elnöke, Kövér László [email protected] egyet a Parlament üléstermében. (Miért van ez a kettős mérce? Egy kormánypárti fideszesnek minden jól áll? – a szerk.)

Végezetül pár sor egy olyan embertől, akinek van is köze Móra Ferenc örökségéhez, tisztázva, hogy mégis mi a méltó a város régi patinás iskolájához.

Vészits Andrea, Móra Ferenc dédunokája Facebook-oldalán még a gimnazista lány beszéde után nem sokkal azt írta:

Nagy Blanka a Móra Ferenc Gimnázium tanulója. Dédapám büszke lenne rá:)

Úgy véljük, hogy ez mindenre választ ad.

Forrás:https://hirvidek.hu/2019/01/10/a-fidelitas-kirugatna-a-tuntetesen-felszolalo-felegyhazi-gimnazista-lanyt/?fbclid=IwAR3I_azcnYW_KWiJl8aBfrMp6p6pRAhHQLjp0Le0dg2eVkiB8CNFJ2_6yak

Kapcsolódó cikkek

A TURISTÁK ELŐTT TOVÁBBRA IS ZÁRVA A FIDESZES POLITIKUS UNIÓS PÉNZBŐL FELÚJÍTOTT VENDÉGHÁZA

O.L.K.T.

Figyelem, így akarják ellehetetleníteni a Jobbik gyűjtését! – Éledezik a fideszes netkommandó!

Rubóczki Tamás

A Fidesz egy két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat!

Rubóczki Tamás