A Fidelitas elnök szerint egyre több magyar jön vissza dolgozni Magyarországra!

Mi kell ahhoz, hogy egy fiatal, magát intelligensnek valló, jobboldali érzelmű fiú kiálljon a kezébe adott (vagy a saját maga által kigondolt?) szöveggel kiálljon a kamerák elé, és sajtótájékoztatót tartson arról, hogy a kormány minden gondolkodni képes magyar ember számára nyilvánvalóan legnagyobb hibáját pozitívumként tüntesse fel?

Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke úgy gondolta, hogy ez a legkreatívabb, legérdemlegesebb dolog, amit Magyarországért tehet. Az ifjú fideszes ugyanis azt állította:

“A visszaköltöző, visszatelepülők aránya, száma már magasabb, mint a kitelepülőké.”

A fideszes fiatalok körében vajon az a jövőkép, hogy ha a kormány legnehezebben bevállalható propagandaszövegeit képesek szemrebbenés nélkül elmondani, akkor ugródeszkán ők is bejuthatnak majd a Parlamentbe? Mennyire jó ötlet ilyen fiatalon épp azokat a dolgokat bevállalni, amelyeket kritizálniuk kellene a saját oldalukon?

Már ebben a korban meghasonulnak, onnantól aztán már mindegy, örökre elkönyvelik őket az elődeikhez hasonló, helyezkedő, a Fidesz érdekeit és az egyéni törtetést előre soroló kádernek. Belőlük lesznek aztán az új Orbán Viktorok. (Reméljük, ellenzékben.)

szerző: Jabronka Richárd

 

olkt.hu/ellenszel.hu

Kapcsolódó cikkek

Börtön helyett…Tiborcz Orbánvő is felkapaszkodott a leggazdagabb magyarok listájára

O.L.K.T.

Orbán beintett Ursula von der Leyen-nek

O.L.K.T.

Magyarországon a Fidesz megbecsüli a nyugdíjasokat?

Rubóczki Tamás