A fenébe is! Hol a nép?

Hogy hogy még üres a budapesti Kossuth tér? Hogy hogy még üres az Andrássy út, vagy az Oktogon, vagy sorolhatnám a minisztériumok számát, vagy maga Orbán házát! Hol a nép?

Hol van az  nép, aki károg itt a Facebookon, hogy így ez a szemét kormány, úgy az a szemét Orbán vagy eceterá, eceterá, eceterá… Hol a nép?

Miért nem veritek a tamtamot ilyenkor, mikor egekben az üzemanyagok ára, mikor egekben az alapvető élelmiszerek ára, mikor egekben az élelmiszerek ára, mikor szinte üresek a polcok, mert a kereskedelem tönkremegy, mikor rátok omlik az egészségügy, mikor bután ülnek gyerekeitek a KLIK féle oktatási rendszerben, mikor ezreket lakoltatnak ki, milliókat semmiznek ki, vagy éppen ezres létszámú hajléktalanokat vegzálnak az orbáni hatalom rendőrbérencei. Hol vagytok emberek? Minden király? Minden szuper? Mert ha nem akkor CSELEKEDJ már b@ssza meg!!! De gyorsan!

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Nem nyugszik a Fidesz – Felülvizsgálati kérelem Szilvásyéknak

Rubóczki Tamás

A választások tisztaságának megőrzése érdekében a Facebook európai központjához és a magyar nemzetbiztonsági szerveket felügyelő miniszterekhez fordul Szigetvári Viktor!

Rubóczki Tamás

A rendkívüli migráns válság miatt 13 milliárddal többet költenek gépkocsikra.

H Miklós