A felgyülemlett társadalmi feszültséget ne ártatlan állatokon vezessük már le!

Leszúrta a kutyáját, mert gyakran elszökött

Április közepén bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy nagymányoki ház udvarán a helyiek vérnyomokat láttak. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a vér az ott tartott németjuhásztól származik, amit a gazdája szúrt meg egy késsel. Az állatot azonnal állatkórházba vitték, de a gyors beavatkozás ellenére elpusztult – írja a police.hu.

A portál hozzáteszi: az eset miatt a Bonyhádi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 64 éves nagymányoki férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki elismerte a cselekmény elkövetését.

Tettét azzal magyarázta, hogy a kutya gyakran elszökött, ezért akarta megbüntetni.

A bonyhádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Forrás:https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/leszurta-a-kutyajat-mert-gyakran-elszokott/

Kapcsolódó cikkek

Paul Lendvai: Orbán “führeri demokráciát” épített ki Magyarországon

Rubóczki Tamás

Ellenzék: A népet halálra dolgoztatná a kormány!

Rubóczki Tamás

Pénteken újra együtt tüntetnek az Orbán-rendszer ellenzékei. Gyere el, és hozz magaddal még egy embert. Szükség van rád!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!