A felelősségre vonás helyett a halálba menekülne…

0

Inkább a halált és ezáltal a biztos következmények nélküliséget választhatja a Terry Black művésznévre hallgató valójában Rácz Károlynak hívott homoszexuális előadóművész.

Mint ismert, Terry Black az elmúlt évben azzal várt híressé megint, hogy az ellenzék vezetője ellen állt ki, egy úgy tűnik hazugsággal, ami most visszafelé sül el. A Vona Gáborról tett állításai miatt a művésznek hívott homoszexuális előadóművésznek a bíróságon kellett felelnie, és minden bizonnyal nem áll jól a szénája, így most beszámol rövidtávú terveiről.

Most tehát a Blikknek nyilatkozott arról, hogy miként menekülhet meg a felelősségre vonás elől!

Mint arról a Blikknek beszámolt, Terry Black azaz Rácz Károly, most megint “gyógyíthatatlan” beteg.

Terry Black így érvelt a jövőt illetően:

Már nem hagyom magamat megoperáltatni. ….  még a legrosszabb esetben is élek egy évet…. Kell egy kis idő, hogy lássam, mit kell tennem – ismételte el a Blikknek is, hozzátéve, azóta sem tért jobb belátásra.

Terry Black a TV2-n az ellenzék vezető pártja a Jobbik és annak elnöke idított ellen támadást megelőzően még más véleményen volt.
Korábban úgy nyilatkozott, hogy van két gyermeke, akik miatt nem halhat meg.

Vajon mi változott meg?

A Vona -Terry Black per hamarosan le is zárulhat és lehet nem a művész úr/nő fog jól kijönni belőle?

Nem itthon gyógyul:

Black három éve költözött ki két nevelt gyermekével, Danival és Fannikával. Gerincsérve miatt döntött úgy, hogy Németországban kezelteti magát. Terry Black korábban huszonöt éven át lépett fel különböző bárokban és kabaréműsorokban. Mivel Berlinben és Münchenben is élt és dolgozott egy darabig, van ottani társadalombiztosítása is.

Forrás: Blikk.hu
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!