A felcsúti kisvasút veszteséges. Nem baj, meghosszabbítják!

0

A felcsúti kisvasút veszteséges. Nem baj, meghosszabbítják!

Totális bukást és hatalmas lebőgést jelent üzletileg Orbán Viktor miniszterelnök szívügye, a felcsúti kisvasút, amely már 12,3 millió forintos veszteségnél jár, az RTL Klub Híradója pedig ma délelőtt, Gulyás Gergely kormányinfóján megkérdezte, hogy ennek fényében sem tett-e le a tervről, hogy a nyomvonalát meghosszabbítsák Bicskéig. Erre a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt a kissé pikírt választ adta:

– Reméljük, hogy az RTL Klub mostani reklámjának köszönhetően jövőre többen lesznek a felcsúti kisvasúton, és akkor üzletileg is meg fog térülni az, ami most is sokaknak szerez örömet.

A felcsúti kisvasút 857 millió forintból épült, amelyből 600 milliót az Európai Unió adott rá. Tavaly szeptemberben az az Európai Parlament Költségvetési és Ellenőrzési Bizottságának a küldöttsége is felülhetett rá, később vitatható jelzővel aposztrofálva, hogy megérte-e ennyi pénzt költeni rá. Ettől függetlenül az már biztos, hogy a nyomvonalat Vértesacsáig meghosszabbítják.

Forrás

http://168ora.hu/itthon/veszteseges-a-felcsuti-kisvasut-nem-baj-meghosszabbitjak-a-nyomvonalat-155286


Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!