A farok csóválja a kutyát

Sírjunk vagy nevessünk?

Egyre nagyobb az érdeklődés Németországban a magyar családpolitika iránt – hazudta Novák Katalin a közmédiának hétfőn Berlinben, ahol német politikusokkal tárgyalt.

A családügyi államtitkár kijelentette: szerinte az Európai Néppártnak (EPP) meg kell erősítenie jobbközép elköteleződését, hogy a Fidesz bent maradjon.

Novák a Fidesz néppárti tagságával kapcsolatban hangsúlyozta:

“sokan próbálják azt a benyomást kelteni, hogy a Fideszt csak úgy ki lehet tenni” az EPP-ből, és a párt tétlenül várja, hogy döntsenek róla, de “szó sincs erről”.

A Fidesz aktívan keresi azt az együttműködési formát, amely “a lehető legjobb a magyar és az európai embereknek”.

“Reméljük, hogy az EPP alkalmas lesz a klasszikus jobbközép és keresztény értékek védelmére és képviseletére a jövőben, és nem tolódik tovább balra”

– mondta Novák Katalin.

Az utóbbi időben egyre többet hallani arról, hogy a Néppárt vezetése végül kirakja soraiból a jelenleg felfüggesztett Fideszt, Orbánék pedig ezt megelőzve készülhetnek kilépni és egy másik frakcióban folytatni.

(MTI korrigálva, Nyugatifény)

Kapcsolódó cikkek

Orbán ezt a labdapattogást tuti nem szereti

O.L.K.T.

Mélyrepülésben a fidesz Budapesten

O.L.K.T.

Kósa Lali leakarta tiltani az élő adást

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!