A falusi csok mentheti meg a bontásra ítélt Budai várat

0

Magyarország három leghátrányosabb régiója közé került a Várnegyed, derült ki Eurostat legfrissebb felméréséből, melyet az ingatlanárak összevetése után készített el.

A jelentés szerint míg Budapesten az átlagpolgár is alig talál albérletet havi 100 ezer alatt, addig a várban már pár tízezerért dobják a Habsburg család sarja vagy a miniszterelnök-helyettes vadászbarátja után a lakásokat, de a hontalan Bayer Zsolt is szűkösen húzhatja itt meg magát. Az ingatlanárak rohamos csökkenését tökéletesen jelzi, hogy Orbán Viktor nemrég a Budai várba szeretett volna költözni, de mire felért, egy puritán kolostorban találta magát.

A helyzet tarthatatlan, az RTL Klub Házon kívül adása például a minap mutatott be rejtett kamerás felvételeket, amelyeken a Várvédők pár rasztahajú aktivistája japán turistákat próbált lefizetni, hogy lakjanak a Mátyás templomban.

A súlyos elértéktelenedés miatt attól tartanak, hogy dizájnerdrog-tanyává alakul a Halászbástya, mint a Hős utca, és ami ennél is rosszabb, az utcafronton fognak teregetni az asszonyok.

Az önkormányzat azt tervezi, hogy lebontatja az egész Budai Várnegyedet, addig, míg legalább a területet el tudja adni valahogy. A kormány azonban még dobna egy mentőövet.

Mivel az ingatlanok annyit vagy kevesebbet érnek, mint egy lakatlan alföldi tanya, ezért a Várnegyedet bevonják a falusi csok érintettjei közé, hogy így fejlesszék az ingatlanokat, és, hogy gyermeknemzésre ösztönözzék például az Orbán-Bayer párost.

Forrás: Hasonlóan remek, ironikus cikkek itt:http://hircsarda.hu/2019/04/05/a-falusi-csok-mentheti-meg-a-bontasra-itelt-budai-varat/

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!