A DK törvényt módosítana, mert a Pesti Srácok befotózott Nagy Blanka szoknyája alá

0

DK törvényt módosítana, mert a Pesti Srácok befotózott Nagy Blanka szoknyája alá, és a lap munkatársa ezen pörgött

A Demokratikus Koalíció vasárnap bedurrantott az EP-választási kampányát, és az eseményről Pilhál Tamás az orbánista Pesti Srácoktól kiposztolta lap egyik fotójót a Facebook-oldalára, amin kicsit be lehet látni a fideszes média legújabb főellensége, a már az ellenőrzőjében található jegyekkel is támadott, 19 éves Nagy Blanka szoknyája alá.

Pilhál azt írta a képhez, hogy „Trágárka villant – A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövetőpártban”. A poszt miatt hétfő délután sajtóközleményben jelentette be a DK, hogy törvénymódosítást kezdeményeznek az ügyben. Mint írták:

„A Demokratikus Koalíció törvényjavaslatot nyújt be a parlamentben, hogy többé egy nőt se alázhassanak meg aljas módon elkészített fotóval. Mi, európai magyarok a már létező és alkalmazott brit példa alapján javasoljuk, hogy legyen büntethető ha valakinek a hozzájárulása nélkül szexuális visszaélés vagy az illető megalázása céljából képet készítenek ruha alatti fehérneműjéről.”

A Pesti Srácok vasárnapi cikkében már nincs nyoma a fotónak, aminek a közlését külön posztban magyarázta a volt kommunista Stefka István vezette lap. Pilhál néhány órája még egy elemi ösztönös mémet is ráküldött a témára.

Forrás olkt.hu/ 444.hu https://444.hu/2019/04/15/a-dk-torvenyt-modositana-miutan-befotoztak-nagy-blanka-szoknyaja-ala-es-a-fideszes-media-erre-raporgott