A DK törvénymódosítást kezdeményez!

A vasárnapi DK kampánynyitó rendezvényen készült egy emberi méltóságot sértő fotó az ott ülő Nagy Blankáról. A kép készítője szándékosan megalázó módon készített képet a 19 éves diáklányról.

A Demokratikus Koalíció törvényjavaslatot nyújt be a parlamentben, hogy többé egy nőt se alázhassanak meg aljas módon elkészített fotóval. Mi, európai magyarok a már létező és alkalmazott brit példa alapján javasoljuk, hogy legyen büntethető ha valakinek a hozzájárulása nélkül szexuális visszaélés vagy az illető megalázása céljából képet készítenek ruha alatti fehérneműjéről.

A petíció alairom.hu weboldalon.

Én egy valamit nem értek. Nagy Blanka úgy ül, ahogy bármelyik nő ülni szokott. Sem a ruházatában, sem a testtartásában nincs semmi kihívó, sőt! Minden szempontból a korához és az alkalomhoz illő.
Ezzel szemben egy bunkó paraszt fényképész letérdelt, csak hogy befényképezhessen a lány szoknyája alá. Vannak országok, ahol ez már bűncselekménynek számít, ti meg még azt sem látjátok, mekkora tahóság egy ilyen fénykép elkészítése, pláne publikációja!
Szégyeljétek magatokat! Az ominózus fotó itt található. Menjetek és cincáljátok szét a fideszes tahó firkász oldalát!

TRÁGÁRKA VILLANT.A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövetőpártban. 😁😂🤣(pt)

Posted by Pilhál Művek on Sunday, 14 April 2019

Kapcsolódó cikkek

„30 éve is így mentem, jövő héten is így fogok menni!”

O.L.K.T.

Még mindig érkeznek a levelek…és gyűlik a pénz a gyűlölethez.

O.L.K.T.

Fidesz: a Gyurcsány-párt jelöltjei nem a kormány, hanem Magyarország ellenfelei!

Rubóczki Tamás