A DK listavezetője Dobrev Klára keményen nekiment a legújabb fideszes agymenésnek!

Ismét az újságírókamara létrehozásáról beszélt Orbán Viktor egyik pártkatonája.

A tervek szerint csak a fideszes újságírókamara tagjai léphetnének majd be a parlamentbe, a képviselői irodaházba, csak őket hívnák meg és engednék be a kormányzati sajtótájékoztatókra, sőt lehetséges, hogy sajtóigazolványt is eleve csak ők kaphatnának. – írja közleményében a DK.

El a kezekkel az igazi újságíróktól! Orbán Viktor, aki Brüsszelben nemrég azt hazudta, hogy soha nem vetemedne arra, hogy elhallgattassa a vele egyet nem értőket, a szabad sajtó lerombolása után az újságírókamarával most egyesével akarja ellehetetleníteni a még igazat író publicistákat.

A népnek joga van arra, hogy tudja, mi zajlik a hazájában, az újságírók pedig a közérdeket szolgálják azzal, hogy megírják az igazat. Az újságírókamara ötlete nem csak az újságírókkal szemben gazemberség, hanem a magyar néppel és az országgal is – zárul a DK EP listavezetőjének közleménye.

 

MTI nyomán.

Kapcsolódó cikkek

Te vagy a felelős! Mert engeded!

O.L.K.T.

Ki fog nyerni?

O.L.K.T.

Rendkívüli hír: Bayer Zsolt beszólt és megfenyegette a szombati tüntetőket!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!