A családok védelme? Első rész.

0

A családok védelme? Első rész.

Itt az újabb Nemzeti Konzultáció a semmiről.
Sorozatunk sorra veszi a kérdéseket és elemzi azokat.
Íme az első kérdés.
„Egyetért-e Ön azzal, hogy a népességfogyást nem bevándorlással, hanem a családok erőteljesebb támogatásával kell orvosolni?”
Rögtön akadjon meg a szemünk a “bevándorlás” szón!
Ki akarja Magyaroszágon a népesség fogyást bevándorlással megállítani?
Ja igen, az az átkozott Brüsszel, gonosz birodalma ahonnan a sok ezer milliárd forintnyi támogatás jön, hogy az ország felvirágozzon, és nem azért, hogy azok akik ezeket a kérdéseket felveszik, ellopják! Szó sincs itt népességfogyást csökkentő bevándorlási hullámról! Ezek mocskos hazugságok. Szó van viszont, ellenőrzött menekültekről, akik hazájukba veszélyeztetett életet élnek. Amiről Orbánék kussolnak, hogy ezeket a menekülteket már rég be is fogadták! Csak elfelejtik reklámozni. A bevándorlásról még annyit. Biztos mindenki lát valahol a környezetében kínait. Százezer főt meghaladó kínai él szinte ellenőrizetlenül már az országban. A mostani, Orbán kínai látogatása is erről szól. Pénzügyi és gazdasági támogatások fejében, kínai polgárok befogadásáról. Több tízezres létszámban. Persze erről is hallgatnak.
A kérdés második része a családok erőteljesebb támogatásáról szól.
Emberek! Miért kell erről bárkit is megkérdezni? Hát hülye az aki erre nemet mond! Miért nem adják természetesként minden családnak? Miért kell erre milliárdokat elkölteni? Miért nem jár minden családnak alanyi jogon támogatás? Mi a francért kell erről konzultálni?
Beteg elme az aki ilyet tesz, vagy mániákus hatalom vágy buzog benne.
Összegzés képpen a konzultáció első kérdése nem más mint egy egyszerű provokáció és melldöngetés, tartalom nélkül.
Javaslatunk. Nem kérdezni kell! Cselekedni! Pont úgy ahogy az ellopott milliárdokkal teszik!