A Bayer nevű háziállat újra jeleskedett

Semmi extra nem történt, csak a szokások Bayer Zsolti féle elmebeteg megnyilvánulás. Feltehetően egy agy átültetésen esett át és egy disznó agyát kaphatta meg.
Zsolti aki mint tudjuk az ötös számú Fideszes a mocskos pofájáról híresült el, mert más tehetsége nem lévén, most is villogtatta azt.
Idézzük is rögtön szószerint:
“A Momentum nevű anarchista, újbalos dögpárt két újdonsült EP képviselőjéről van szó. Akik azzal büszkélkednek, hogyan próbálták megfúrni Járóka Líviát, az egész EP talán egyetlen cigány képviselőjét, aki minden energiáját a szegénység felszámolására, a szegények megsegítésére fordítja, csak azért, mert fideszes. Keresgélem a megfelelő szavakat, nem könnyű, de azt hiszem, megtaláltam: a kurva anyátokat!”
Na, te barom állat és ugye nem baj ha így szólítunk! Ha jól vesszük ki a szavadból, mindenki kurva anyját szidod aki nem támogatja a Fideszt, hiszen ebből az írásból az jön le.
Nem tudom Zsolti él e még az édesanyád, de megtisztelem azzal, hogy nem őt szidom amiért egy elmebeteg állat fia van!

Kapcsolódó cikkek

Az évszázad vihara csap le hamarosan Amerikára, videó

O.L.K.T.

Orbán a fapadoson testőrök nélkül?

O.L.K.T.

Hazudnak vagy csalnak a Sziget szervezői a nagyobb haszon reményében?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!