A “bajszos szar” aláírta a Magyar Tudományos Akadémia kivégzését

0

A tökéletes párt katona, a bólogató kiskutya, a “bajszos szar”, Magyarország Köztársasági elnöke, Áder János aláírta a Magyar Tudományos Akadémia szétrombolására hozott törvényt.
Az akadémia munkatársai, a tudósok mind tiltakoztak és kérést intéztek a köztársasági elnöknek, hogy ne írja alá a törvény, de Áder mindent leszarva, politikai döntést hozott és Orbán csahos kiskutyája nyálcsorgatva aláírásával törvényesítette a tudomány szétverését.
Ezzel egyidőben az MTA munkatársai közleményt adtak ki.
“A Magyar Tudományos Akadémia területi bizottságai és a hozzájuk tartozó, a tudomány iránt elkötelezett tagjai aggodalommal figyelik az MTA kutatóintézeteinek leválasztását az MTA köztestületéről. Meggyőződésünk, hogy a Parlament által elfogadott törvény ellentétes az ország érdekeivel, nem segíti, hanem akadályozza az új tudományos eredmények elérését, ezáltal a műszaki és társadalmi innovációt. Ezért kérjük Elnök Urat, hogy ne írja alá a törvényt, hanem kezdeményezzen alkotmányossági vizsgálatot.”
H M

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!