8 év alatt sikerült embertelenül sok sarcot beszedni e Fidesznek!

Amióta a Fidesz van hatalmon, az uniós átlag duplájával nőtt a beszedett adó!

Az Európai Unió átlagát tekintve 2018-ban csekély mértékben tovább nőtt a tagállamok által beszedett adó (és járulékok) hazai össztermékhez (a GDP-hez) viszonyított aránya, elérte annak 40,3 százalékát – derül ki az Eurostat éves jelentéséből. 16 tagállamban nőtt a beszedett adó GDP-hez viszonyított mértéke, 12-ben csökkent vagy stagnált. A második legnagyobb adócsökkentő Magyarország volt, az arány 38,4 százalékról 37,6 százalékra esett, a változás egyedül Dániában volt nagyobb (46,8 százalékról 45,9 százalékra).

Ugyan a magyar gazdaság adóterhelése már két éve csökken, régiós versenytársai még mindig kevesebb adót szednek be saját GDP-jükhöz viszonyítva. Ráadásul úgy, hogy azokban az államokban nőtt az adóterhelés. Az sem mellékes körülmény, hogy két évnyi csökkenés után sem sikerült elérni a 2010-2011-es szintet

A képen a következők lehetnek: szemüveg

Kapcsolódó cikkek

Polt Péter meghívására az orosz Legfőbb Ügyész ellátogatott Magyarországra!

O.L.K.T.

Kásler Miklós: A tízparancsolat a legtökéletesebb törvénykönyv

O.L.K.T.

Egy remek írás! AJÁNLOM! Azt álmodtam, hogy tolószékben ülök…

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!