Szedi áldozatait a fagy.

0

Múlt héten figyelmeztettem őket: újabb áldozatokat szed majd a hideg, de Orbánék magasról tesznek az elhagyott, idős emberekre!


Magyarországon most vasárnaptól szerdáig 21-en fagytak meg, többségükben fűtetlen lakásokban, illetve kórházba kerülésük után, mert már nem tudtak rajtuk segíteni. A Szociális Fórum szerint az áldozatok többsége magára maradt idős, beteg ember volt, akiknek nem jutott a szociális tűzifából.
De a múlt héten le tudták egy hang nélkül szavazni ezek az embertelen fideszesek az 5 milliárd forintos javaslatomat, hogy segítsünk a magukra maradt időseknek! Figyelmeztettem őket: jön a legnagyobb hideg, és rengetegen vannak veszélyben! És tessék! De nekik fontosabb, hogy Schmidt Mária alapítványa 5 milliárdot kapjon “online tartalomfejlesztésre”, meg, hogy a Tiszáninneni Református Egyházkerület 5,2 milliárdhoz jusson gyorsan a választások előtt. Nem, ez nem vicc: ezek kaptak az elmúlt hetekben megint támogatást! Szégyen!
Tegnap Komjáthi Imrével, a Közmunkások Szakszervezetének vezetőjével a szegénységről és az embertelen orbáni politikáról beszélgettünk. De van remény! Karácsony Gergely vezetésével az MSZP-Párbeszéd szövetség április 8-a után megmutatja, hogy hogyan kell valóban az embereket szolgálni a lopás és a haverok támogatása helyett!

Szabó Tímea

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!