512 magyar tudós tiltakozik Orbán ellen!

Ötszáz magyar tudós petícióban tiltakozott a gyűlöletkeltő politika és a civil szervezetek tervszerű lejáratása miatt, köztük több jobboldali szemléletű kutató is – a petíciót a Heti Válasz találta meg.

A nyílt levél aláírói a kormánymédia és Orbán Viktor által is bírált Melegh Attila migrációkutató-szociológus, a Budapesti Corvinus Egyetem docense védelmében álltak ki. A petíció arra is rámutat, hogy egy nyilatkozatot hogyan képes eltorzítani, kifordítani propagandagépezet – írja a   https://mno.hu

A nyílt levél aláírói vállalhatatlannak tartják az ilyen nyilatkozatokat. „Elutasítjuk a félelemkeltő és gyűlöletre uszító politikát, amely semmibe veszi ezen értékeket, valamint aláássa a tudományba és a civil szervezetekbe vetett közbizalmat.

A cikk teljes terjedelemben itt érhető el

https://mno.hu/belfold/sorosista-peldany-otszaz-tudos-tiltakozik-orban-beszede-miatt-2450738?utm_source=feed&utm_medium=rss

Kapcsolódó cikkek

Akik milliókat keresnek és hangjukat sem lehet hallani a parlamentben, videó

O.L.K.T.

3-400 millió Borkai Petrának!

O.L.K.T.

Gyurcsány: háború vagy béke?

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!