360 forint körül az euró, több 100 ezres munkanélküliséggel számol a kormány

0

Kritikus másfél-két hónap következhet most Magyarország életében.

Szerdán 355 forintig szaladt az euró ára, csütörtök reggel 9 órakor 356,8 forint volt az árfolyam. Pár perc múlva 357,8 forintig is elment, majd fél 10 tájban 359,60 lett. Ilyen gyenge még soha nem volt a forint.

Ezen jó hírek után Gulyás Gergely a kormányinfón közölte:

Százezressel munkanélküliséggel számolunk. Az a kérdés, hogy hány százezres lesz.

A másik legjobb mondata az volt, hogy szerinte az ellenzékből sokan a vírusnak szurkolnak. Fura, hogy Soros György neve még nem hangzott el.

Az emberek “megmentése” amúgy abban merül ki, hogy a meglévő hiteleknél fizetési haladékot kaptak a törlesztők. Az új fogyasztási hiteleknél pedig kamatplafont vezetnek be, hogy az esetleg túlélést jelentő áthidaló kölcsön felvételét megkönnyítsék.

A fizetési haladék a koronavírusos veszélyhelyzet fennállása alatt az adósok hitel- és kölcsönszerződéseire, pénzügyi lízingszerződésikre tőke-, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettségeikre szól, a moratórium az év végéig tart, de ezt a határidőt a kormány később kitolhatja.

Információink szerint a bankokat már ma sokan megrohanták, ami szintén örvendetes dolog a vírus terjedése szempontjából. A banki dolgozók maszk nélkül látják el feladataikat.

További örömteli hír, hogy

Gulyás szerint a koronavírus teljes lecsengése 300-400 nap is lehet.

 

Forrás és bővebben: Zsurpubi

https://zsurpubi.hu/cikk/10356-napi-jo-hirek-360-forint-korul-az-euro-100-ezres-munkanelkuliseggel-szamol-a-kormany/?fbclid=IwAR2auZmZxi75aFsHOVgyQQp20N7owIh7vyq_orvUF7sw5XwigwJvhzmxYI8