3000 embert buszoztat és ebédeltet ingyen Németh Szilárd, hogy legyen elég néző a sportarénában

Nem bízta a véletlenre a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ), hogy lesz-e elég nézője a 2,5 milliárd forintból megrendezett birkózó világbajnokságnak Budapesten október 20-28. között. A Németh Szilárd Fidesz-alelnök által elnökölt szövetség ugyanis október 21-re és 27-re, a világbajnokság két kiemelt versenynapjára 60 darab 47 fős buszt küld tagszervezetei számára – írja a napi.hu

Ez közel háromezer nézőt jelent az amúgy 12,5 ezer fős Papp László Sportarénába.

„Az érintett versenynapok során az egyesületek résztvevői számára ingyenes belépőt, szurkolói csomagot és hidegcsomagos étkezést biztosítunk” – olvasható az MBSZ oldalán.

Október 21. a világbajnokság nyitónapja, október 27-én pedig Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke is a helyszínen tekinti meg a küzdelmeket, így muszáj volt feltölteni a nézőteret. A további napokra is ingyenesen lehet jegyeket igényelniük a kluboknak.

Az eseményre amúgy 2000-4000 forintba kerülnek a jegyek a Sportaréna oldala szerint, 21-ére már nincs is jegy, ellenben a többi napra még bőven lehet ülőhelyet találni a lelátón.

Forrás: 168 óra

https://168ora.hu/itthon/3000-embert-buszoztat-es-ebedeltet-ingyen-nemeth-szilard-hogy-legyen-eleg-nezo-a-sportarenaban-157712?fbclid=IwAR3H4Gn1_IioQRq0S6xXquXSIsMl-OqFBiw5MXSUeH3DAotblzxB6vJJzb4

[xyz-ihs snippet=”olkt”]

Kapcsolódó cikkek

Szakad az egység – Bayer Zsolt kifigurázta Németh Szilárdot!

O.L.K.T.

A lány sírva videózta, hogy a nővér mit csinál haldokló apukájával

O.L.K.T.

Miért szeretjük Görögországot?

O.L.K.T.