2020-ban lejár Trianon, de a Fidesz már készíti az új szerződést

Száz év után, 2020-ban végre lejár Trianon, tehát elméletileg nemsokára visszakaphatjuk Erdélyt, Felvidéket, Kárpátalját és a Vajdaságot.

Azonban jelenleg úgy tűnik, hogy legalább a Fidesz-KDNP kormány végéig meghosszabbítják a szerződést. Orbán Viktor számtalanszor hangsúlyozta, hogy Magyarországnak az első és legfontosabb a határok védelme, ezért a kormány nem fogja engedni, hogy változtassanak az ország területén.

A Fidesz máris hozzálátott, hogy megújítsa a békeszerződést, egészen pontosan egy másikat alkot majd Trianon 2.0 néven. A történészek által „Inverz-Trianonnak” is nevezett új kontraktus tervezete szerint nem magyar területeket csatolnak el, hanem külföldi, főként nem EU-s polgárokat csatolnak a magyarországi területekre. Elsősorban azokat, akik letelepedési kötvénnyel rendelkeznek, vagy biztosan szavazó ukrán nyugdíjasok.

Az új békeszerződéssel a kormány előremenekül, hisz a Trianon 2.0-val minimálisra csökken annak az esélye, hogy bármikor magyar térségeket vegyenek el újra, hisz nem lesz olyan országrész, amelyben a korábban magyarnak hívott polgárok lennének többségben. De lesz helyette magyarul sem tudó ukrán és török állampolgár, aki jó nyugdíj ellenében fenntartja a Fidesz szavazóbázisát.

Forrás! Felhívom a tisztelt olvasó figyelmét arra, hogy ez nem valódi hír, csupán a Hircsárda ironikus cikke. Legyen humorérzéke annak aki ezt olvassa! http://hircsarda.hu/2019/06/06/2020-ban-lejar-trianon-de-a-fidesz-mar-kesziti-az-uj-szerzodest/

Kapcsolódó cikkek

Az állatkínzás és állat leölése bűncselekmény

O.L.K.T.

Vekerdy Tamás úgy beleszállt a kormányba, hogy a fal adta a másikat!

Rubóczki Tamás

Korrupció, banki uzsora!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!