2018 a családgyalázások éve!

0

Hogy miért kritizáljuk a rendszert, s mi történik, ha hagyjuk még ennél is tovább fajulni. A napokban történt szomorú esethez “gratulálok” a NER-nek, az összes aktív és passzív felelősnek, a rendszer támogatóinak, az ÁNTSZ-nek, EMMI-nek és az Országos Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkárnak.

11 éves 6. osztályos kisfiú története.

A szülőket szokás szerint tájékoztatták, hogy esedékes az oltásismétlés. Az édesanyának szóltak, hogy küldje el az oltási könyvet a gyerekkel, amit nem tett meg, hiszen a fiúcska komoly fertőzés miatt iskolába sem ment. Amint iskolába ment, az iskolai védőnő azonnal beoltotta.

– 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet
a fertőző betegségek és a járványok megelőzése érdekében szükséges járványügyi intézkedésekről
– 4. § (1) * Az oltás végrehajthatóságának megítéléséről a kezelőorvos dönt. Orvosi felügyelet mellett egészségügyi szakdolgozók is végezhetnek védőoltást.

Orvosi felügyelet és az oltási könyv nélkül egy AKÁRKI védőnő önhatalmúlag nem végezheti el a beavatkozást!

A kisfiú hiába mondta, hogy még beteg, köhög, stb. (mellhártyagyulladás után). Az édesanya határozott tiltása ellenére, a gyermek állapotát és a vonatkozó jogszabályokat semmibe véve elkövetett beavatkozás óta a kisfiú csillapíthatatlan hasi görcsökkel küzd.

Mindezt az itthon tomboló, univerzális emberi jogokat folyamatosan meggyalázó beteges, diktatórikus rendszer újabb szomorú következményeként értelmezhetjük. Nem az első súlyos eset, megjósolható volt és a következő esetek is előre láthatóak, mert ez a szekér szakadék felé robog, és senki sem hajlandó meghúzni a féket…

Tiszta szívemből jobbulást kívánok a kisfiúnak, s vele együtt az összes többi emberi mulasztás és megalománia áldozatává váló gyermeknek, felnőttnek.

 

Az Édesanya eredeti FB bejegyzése 2018. szeptember 27-én, 19:05-kor:

Sziasztok! Kérlek benneteket, adjatok tanácsot! A kisfiam 11 éves volt márciusban, hatodikos. Év elején közölték, hogy esedékes az oltásismétlés (én azt hittem 12 éves korban aktuális, na, mindegy). Szóltak, küldjem fel az oltási könyvet a gyerekkel, ezt nem tettem meg, és iskolába sem ment, mert közben beteg lett. Légcsőhurutja volt, és mellhártyagyulladása. Amint iskolába ment, az iskolai védőnő azonnal beoltotta (és nem az orvos), oltási könyv nélkül. Hiába mondta, hogy még beteg, köhög, stb., akkor is, az én határozott tiltásom ellenére. Ez 2 napja volt, azóta gyakorlatilag folyamatosan erős hasgörcse van, melyet nem szűntet meg semmi. Kérdés: lehet-e az oltástól? Ill. milyen lépéseket tudok tenni? A gyerek saját orvosa azt mondta, csakis orvos olthat, de védőnő, semmiképpen, és oltási könyv is kell hozzá. Erre, tessék! Nagyon mérges vagyok, hogy egyesek istennek képzelik magukat! Ja, és az oltás helye fel is van dagadva, ill. van egy kis, piros pont, és körbe rajta egy piros udvara.

 

 

olkt.hu/hirarena.hu
[xyz-ihs snippet=”olkt”]

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!