1,3 milliárdot oszt ki a Fidesz a gnómnak és hazug bandájának!

Közösen benyújtott pályázattal a Századvég Gazdaságkutató Zrt. és a Századvég Politikai Iskola Alapítvány nyerte el az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdasági közvélemény-kutatásról és tanulmányírásról szóló 1,3 milliárd forintos közbeszerzési pályázatán – derül ki a 24.hu cikkéből.

A pénzből Magyarországon a gazdasági kilátásokat és a szociális változásokat, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában és Szerbiában pedig a határon túli magyaroknak a magyarországi helyzethez való viszonyát fogják vizsgálni – írja a portál.

Ezzel az 1,3 milliárd forintos szerződéssel a Századvég összesen már 2,7 milliárd forintért kutathat az ITM megbízásából. A korábbi, 1,4 milliárd forintos szerződés idősek társadalmi szerepéről és az EU-s problémák kutatásáról szól. 2018-ban 905,5 millió forintért migrációkutatásra nyert el pénzt a G. Fodor Gábor fémjelezte csoport az Orbán-kormánytól.

olkt.hu/24.hu

Kapcsolódó cikkek

Marsi Anikónak osztályzót kell játszania – ülésezett az MLSZ

O.L.K.T.

Orbán a végső leszámolásra készül

O.L.K.T.

December elsejétől megdrágul az áram!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!