1,3 milliárdot oszt ki a Fidesz a gnómnak és hazug bandájának!

Közösen benyújtott pályázattal a Századvég Gazdaságkutató Zrt. és a Századvég Politikai Iskola Alapítvány nyerte el az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdasági közvélemény-kutatásról és tanulmányírásról szóló 1,3 milliárd forintos közbeszerzési pályázatán – derül ki a 24.hu cikkéből.

A pénzből Magyarországon a gazdasági kilátásokat és a szociális változásokat, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában és Szerbiában pedig a határon túli magyaroknak a magyarországi helyzethez való viszonyát fogják vizsgálni – írja a portál.

Ezzel az 1,3 milliárd forintos szerződéssel a Századvég összesen már 2,7 milliárd forintért kutathat az ITM megbízásából. A korábbi, 1,4 milliárd forintos szerződés idősek társadalmi szerepéről és az EU-s problémák kutatásáról szól. 2018-ban 905,5 millió forintért migrációkutatásra nyert el pénzt a G. Fodor Gábor fémjelezte csoport az Orbán-kormánytól.

olkt.hu/24.hu

Kapcsolódó cikkek

Dr. Varga-Damm Andrea és Jakab Péter Miskolcról

O.L.K.T.

Jávor Benedek: Hiába a milliárdokkal megtámogatott állami propaganda, a magyarok elsöprő többsége továbbra se kér az oroszok által diktált paksi bővítésből!

Rubóczki Tamás

Kövér elvtárs a magyar-orosz barátság jegyében fogadta a moszkvai elvtársakat!

H Miklós

Hozzászólok