1 247 400 forint büntetés, mert leült Orbán székére.

Elkerüli a börtönt? Jakab Péter szerint Orbán Viktor széke nem ér meg 1.247.400 forintot

Hogy kerülte el a börtönt?

Várjuk ki a végét! Lehet, hogy Kövér László csak arra vár, hogy felálljanak a közigazgatási bíróságok, és akkor könnyebb lesz majd ezt megoldani. Mert erről nem a Házbizottság, hanem Kövér László fog dönteni, vagy épp Orbán Viktor személyesen adja majd ki az utasítást.

Ezek szerint tagadja, hogy beleült Orbán Viktor 1.247.400 forintos székébe?

Nézze, Magyarországon minden túl van árazva, Orbán Viktor széke is túl van árazva. De Lőrinc majd csinál neki egy még drágábbat.

Ön súlyosan sértő erőszakos magatartásával a miniszterelnököt az akaratának megfelelő magatartás tanúsításában fizikai erővel korlátozta. Sokkal egyszerűbb lenne mindkettőnknek, ha ezt beismerné!

Orbán Viktor az, aki erőszakosan lép fel a magyar emberekkel szemben! Az a minimum, hogy ezzel szembesítjük, akár úgy, hogy beleülünk a székébe. De ez egy politikai kérdés, Kövér László példát akar statuálni, és bár konkrétan minket büntetett meg, de szimbolikusan mindenkit, aki nem hajt fejet Orbán Viktor előtt.

Mit képzel?! Egy régi vágású kereszténydemokráciában nincsen bosszú!

Kövér László tevékenysége eddig sem a kereszténydemokráciáról szólt, sokkal inkább az elvtársi szeretet határozta meg a tetteit. Mindenki mást, aki másképp gondolkozik, azt Orbán Viktorhoz hasonlóan próbálja megbüntetni. Most ugyan politikusokról van szó, de ugyanilyen retorzióra számíthat a tanár, a vállalkozó, a munkás, ha ki meri nyitni a száját a rezsimmel szemben.

(Címlap- és borítókép: fotó: Béli Balázs / Alfahír)

Kapcsolódó cikkek

Czeglédy Csaba rendkívüli híre!

Rubóczki Tamás

Őrületes szövegekkel van összefírkálva a Hűvösvölgy! (+Képek)

Rubóczki Tamás

Rendkívüli: Devizahitelesek tüntetése most Budapesten! (Élő)

Rubóczki Tamás

Hozzászólok